Яка альтернатива індустріальним оливам І-20 та І-40?

Сьогодні перед багатьма підприємствами постає питання що за оливу використовувати замість звичної для них І-20 або І-40.

Чому воно постає? Справа в тім, що по суті це базові оливи з високим ступенем очищення з кінематичною в’язкістю при 40°С 32 та 68 сСт. Але ці оливи постачались в Україну з ворожих до нас країн, рф та білорусь, зараз це не можливо тай не думаю що ви захочете спонсорувати окупанта. Ще є Українське виробництво цих олив, але зазвичай це регенеровані оливи, тобто використані та відпрацьовані оливи, які згодом пройшли процес очистки та відновлення хімічним способом, а це вже питання природніх властивостей оливи, тобто їх втрата.

То що робити? Наша компанія пропонує до використання більш якісний аналог цих олив, а саме польського виробника ORLEN, це олива L-AN 32 (І-20) та олива L-AN 68 (І-40). Чому вони?- тому що, машинні оливи L-AN виготовляються з відібраних рафінованих масляних дистилятів, одержуваних внаслідок переробки нафти (не регенерація). Машинні масла L-AN призначені для легко або середньо навантажених робочих елементів промислових машин та обладнання, таких як:

- підшипники кочення та ковзання,

- напрямні,

- механічні передачі,

- а також допоміжні агрегати тертя, що піддаються впливу низьких температур, тобто, що знаходяться в зимовий час у приміщеннях, що не обігріваються.

Тож, замовляйте індустріальні оливи L-AN у нас на сайті, або телефонуйте: +380954865454.

Комментарии

Пока нет ни одного отзыва. Оставьте отзыв первым
Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии Вход