(Продовження 3) Застосування Total Ceran XS 40 Moly для спецтехніки за низьких температур роботи

Враховуючи особливу складність експлуатації гірничодобувної техніки за негативних температур, компанією Total було розроблено спеціальне пластичне мастило для застосування в централізованих системах мастила – Ceran XS 40 Moly. Її властивості прокачуватись покращені завдяки застосуванню синтетичного базового масла. Залишаючись рідким при негативних температурах, ця базова олива зберігає свою в'язкість при підвищених температурах застосування Ceran XS 40, забезпечуючи достатні протизносні властивості, в т.ч. влітку.
Склад та характеристики продукту відповідають усім вимогам, що пред'являються до мастильного матеріалу для цих умов експлуатації.
Мастило Total Ceran XS 40 Moly – унікальне на сучасному ринку мастильних матеріалів, т.к. це перше мастило для подібного застосування, що пов'язано в першу чергу з властивостями її загусника.
По-перше, щільність пластичних мастил Total Ceran ®, на відміну від інших мильних мастил, вища за щільність води. За рахунок цього вдається мінімізувати потрапляння води до вузлів тертя.
У процесі застосування Ceran XS 40, навіть при тривалому контакті з водою, мастило не втрачає консистенції, не випливає з вузлів тертя, герметизує їх.
Інша відмінна особливість мастил Total Ceran ® полягає в тому, що до складу загусника входить кальцит (одна з кристалічних форм карбонату кальцію), який надає мастилу природні протизносні та протизадирні властивості. Тому для отримання мастила з еквівалентним рівнем цих властивостей у порівнянні з літієвими мастилами потрібно менше присадок, а так як присадки витрачаються в процесі роботи пари тертя, можна домогтися скорочення витрати при використанні Total Ceran ® і тим самим компенсувати витрати на закупівлю більш дорогого та досконалого мастила. .
На відміну від літієвих і літієвих комплексних загусників загусник мастила Total Ceran ®, в силу своєї природи, має також дуже гарні антикорозійні властивості.
Total Ceran XS 40 Moly виробляється на основі синтетичного базового масла з в'язкістю 40 сСт при 40°С з тією метою, щоб мастило залишалося здатним прокачуватися в ЦСЗ при температурах до -55°С. (Далі буде)

Комментарии

Пока нет ни одного отзыва. Оставьте отзыв первым
Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии Вход